Mahmut İlkokulu

Telefon : 0272 7411025
WEB https://mahmutilkokulu.meb.k12.tr
Adres : MAHMUT KÖYÜ ŞUHUT/AFYONKARAHİSAR
VİZYON : Mahmut İlkokulu olarak, Öğrencilerimizin fiziksel, zihinsel, bedensel özelliklerine değer veren, öğrencilerin bu becerilerini geliştirmeyi amaçlayan, öğrencilerin farklı gelişimsel özelliklerini ve bireysel yeteneklerini fark edip öğrencilere çoklu zeka kuramı ve protfolyo gibi çok yönlü değerlendirme yapan, öğrenmeyi öğreten, öğrencileri ailevi ve sosyal durumlarını göz önünde tutarak öğrenci merkezli eğitim veren, kendi bilgi ve yeteneklerinin farkında olan, çağın teknoloji ve bilimsel gelişimine ayak uydurabilen, iyi insan olmanın idealini taşıyan nesillerin yetiştiği, hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı, yaşadığı çevreyi bilen ve bu çevrenin sorunlarına karşı duyarlı, etkin ve nitelikli bir okuldur.
MİSYON : Mahmut İlkokulu olarak, bizler hem öğrenciye ulaşabilirlik ilkesinden yola çıkarak bütün öğrencilere eğitim-öğretim içerisinde bilgi ve kabiliyetlerini çağdaş gelişmeler doğrultusunda daha da ileriye götürmek amacıyla büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen, ülkesine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan, bilgi, düşünce ve deneyimlerini özgürce ifade edebilen, öğrendikleri ile muhakeme kurabilen, yorum ve analiz yapabilen öğrenciler yetiştirmeyi hedeflemektedir.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :Normal öğretim
Saatler : 08.30/11.50 13.00/14.30
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Okulumuzun ilçe merkezine 3 km. uzaklıkta olması sebebiyle ulaşım sıkıntısı yaşanmamaktadır. İlçemiz ve köyümüz arasındaki ulaşım, köy halkımızın işletmeciliğini yaptığı 5 adet minibüs ile muhtelif saatlerde yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Mahmut Köyü / Şuhut / AFYONKARAHİSAR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz, il merkezine 30 km. uzaklıkta olup ilçe merkezine 3 km. uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :